Faciliteiten


DRAADLOOS INTERNET

B&B Rodenburgh beschikt over een draadloze internetverbinding (Wifi) volgens standaard 802.11b en 802.11g.

Deze internet verbinding stellen wij geheel GRATIS ter uwer beschikking onder de volgende voorwaarden:

U bent zelf verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een verbinding tussen ons netwerk en uw PC of laptop. Als u thuis al draadloos het internet op kunt, dan kunt u hier ook zonder problemen op het net komen. We zullen in geen geval als Helpdesk fungeren!

U kunt e-mailen en internetten zoveel als u wilt. Maar, het is niet toegestaan om grote bestanden als films en muziek te downloaden ; daarvoor is deze service niet bedoeld. U deelt het netwerk met andere klanten en downloaden vertraagt de verbinding. Grote hoeveelheden dataverkeer van meestal illegale bestanden kunnen problemen veroorzaken welke we willen voorkomen. Het dataverkeer wordt automatisch gecontroleerd, bij misbruik wordt u zonder enige waarschuwing van het netwerk afgesloten

U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele virussen, spyware, malware, of storingen die via het netwerk op uw computer komen. Het is aan u om uw computer voldoende te beschermen.

We behouden ons het recht voor de internetverbinding te verbreken, hetzij om misbruik tegen te gaan, door storingen of omdat we, om welke reden dan ook, deze service niet meer kunnen verlenen.

Bovenstaande klinkt vast erg streng, echter, bij normaal internet gebruik wordt u hier niet mee geconfronteerd.

Gratis software om uw computer te beschermen:

Avast : Nederlandstalig antivirus software, gratis voor thuisgebruik. U moet wel registreren, maar het werkt voortreffelijk. Elke dag automatische updates!

Ad-aware : Antispyware programma, ook gratis en Nederlandstalig.

Spamihilator: Goede spamfilter voor uw e-mail.